lördag 25 juli 2009

öland
i torsdags så gick vi upp klockan 5. körde iväg kl.halv 7 på morgonen. turen gick till öland. när vi kom till kalmar så köpte vi en blomma till pappa. vi var hos honom kl 10. var kul att träffa honom. han låg i sängen när vi kom. sen hjälpte personalen han upp i sin rullstol. han fick en kram av oss. vi hade min sambos systerdotter med oss. efter en stund så ringde pappa min syster. hennes äldsta dotter o diana skulle hämta en sak hos honom. efter en stund ringde det ill honom o det var min systers dotter som ville prata med mig. hon ville veta om vi var kvar när dom kom. tog 20 min sen kom hon o min lillasyster. fick stora kramar av dom. ja det fick vi alla. var jätteroligt att träffa dom men det kändes konstigt imed vi inte har sett varann på väldigt lång tid. när vi hade varit där en timme så blev pappa trött. sa hela tiden till mig själv när vi åkte dit, ska ej gråta. men det kom tårar när jag gav han andra kramen.
sedan körde vi till djurparken i öland. hant knappt dit förrän min mobil körde igång. fick en massa sms. min lillasyster och 2 av min systers barn. det var kul att skriva till dom. nu finns dom på min mobil i kontaktlistan. vi hade roligt på djurparken. barnen tyckte det var roligt att se djuren, och åka karuseller. vi åt mat där oxå men den var dyr. vi körde därifrån kl 18.45 och var hemma vid 21.30. trötta var vi. sen igårkväll blev jag förvånad över min mobil. den låg på laddning o helt plötsligt fick jag ett sms. brukar ej kunna få härute imed jag ej har nät. men smset kom från min systerson. han ville ha foto på oss, han skulle ha det som bakgrund i mobilen jättesött av honom. tyvärr så kan jag ej skicka sms från vårt hem, har inget nät. men så fort jag kan så ska jag försöka skicka till honom. saknar han lika mycket o även dom andra. kram på dig o dom andra.

3 kommentarer:

 1. Kevin är lik Benjamin. Otroligt lika är dom!
  Marina har blivit stor. Roligt o fått se dom på kort. Mamma hade skickat en kommentar men den kom aldrig fram.

  SvaraRadera
 2. han är det. dom är ju kusiner. hon har växt till sig.konstigt hon får prova igen. hälsa henne

  SvaraRadera
 3. Roligt att se barnen. De har blivit stora. Hoppas du snart hör av dig igen. Hoppas ni kommer o hälsar på för ni är välkomna allihop. Kram mamma.

  SvaraRadera